Блогът на Нощта е вече тук!


Блогът на Нощта е вече тук! Място за среща на публика, артисти, галеристи, музейни уредници, вие, ние, и всеки, който по една или друга причина желае да бъде част от Нощта от близо или отдалече.

Предстоят интервюта, отразяващи лицата на Нощта и подготовката й.  Статии, даващи идеи, за това, което ще може да се види, чуе, усети на 24 и 25 септември ще бъдат редовно публикувани. Тук ще намерите идеи, предложения, пътеки в Нощта, за да може да я организирате и направите истински ваша.

Снимки и видеа, представящи ‘the making of’ няма да липсват.  Ще се надзърне и към Нощта на музеите в други европейски градове. Ще можете да прочетете за това какво е Нощта на музейте и галериите другаде, с какво е по-различна под тепетата.

Блогът има за цел да предложи пространство за среща на всички електрони на Нощта в един духовит, раздвижен стил, за да може всеки да допринесе за  многолик, уникален и траен характер на това иначе кратко, пунктуално събитие.

Ненужно  е да се подчертава, че вашите коментари, забележки, идеи, критики са светло дело за вашия-наш блог.Общност от предимно не твърде обременени от журналистически навици ентусиасти, мотивирани от силната си пристрастеност към Нощните маршрути, оценили възможността за изява, за срещи с интересни хора и изживяването да усетят "Нощта отвътре".


© 2019 Open Arts Foundation, НОЩ/Пловдив - www.night.bg