Ела в Нощ-та, блести като доброволец!

Photo: HUMANS OF PLOVDIV


Екипът на Фондация “Отворени изкуства” търси позитивни и отговорни доброволци, които да помагат в организацията на фестивала Нощ/ Пловдив, 2016 през август и септември.


Това е възможност да надникнеш в едно от най-големите културни събития отвътре, да натрупаш организационен опит и да се докоснеш отблизо до работата на български и международни артисти и куратори. Ние предоставяме платформа за практическа работа в динамична и бързо развиваща се среда, а на теб оставяме да се отличиш с инициативност, ефективност и добра работа в екип.

 НОЩ-та си търси помощници основно в 4 направления:

– помощник-уредници: подпомагат участниците в „Нощта“ по време на събитията; насочват и информират посетителите на конкретната локация; отговарят за гладкото протичане на събитията и доброто настроение;

– отговорници брандиране: влизат в рекламната кампания на „Нощта“ с разпространение на материали и директна връзка с участниците;
– помощници на артисти: помагат на творците за реализацията на артистичните им проекти;

– фото и видео документиране: запечатват случките, атмосферата, лицата и събитията в „Нощта“ на снимки и видео.*

*Фото и видео доброволците ще минат през предварително обучение. Достатъчно е да си любител и да разполагаш с камера. Всеки с опит и по-задълбочени познания е добре дошъл да се включи. От нас получаваш сертификт за преминат стаж!

Photo: HUMANS OF PLOVDIV

 

АКО ТИ СИ отговорен, изпълнителен, организиран, енергичен, изобретателен, любознателен, гъвкав, толерантен, находчив, позитивен и мотивиран – не пропускай да станеш част от екипа на „нощните“ доброволци!

КАКВО ТЕ ОЧАКВА (освен най-дългите септемврийски нощи)?

Кратко обучение, забавни работни срещи, динамична работна среда, интересни контакти, сертификат за осъществен доброволен труд и сувенири на „Нощта“.

Ако разпознаваш своя профил, изпрати ни малко инфомация за себе си (CV, снимка и кратка мотивация защо искаш да се включиш във фестивала) до 12 август 2016 г. нa имейл volunteers@openarts.info, а ние ще се свържем с теб обратно в рамките на седмица.

 

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАС И НОЩТА:

www.openarts.info

www.night.bg

www.night.bg/blog

www.youtube.com/museumgallerynight

www.twitter.com/museumnight

www.facebook.com/museum.night.plovdiv

“НОЩНИТЕ” ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА ТЕ ОЧАКВАТ!


Общност от предимно не твърде обременени от журналистически навици ентусиасти, мотивирани от силната си пристрастеност към Нощните маршрути, оценили възможността за изява, за срещи с интересни хора и изживяването да усетят "Нощта отвътре".


© 2019 Open Arts Foundation, НОЩ/Пловдив - www.night.bg