Нощ/Пловдив, 2016 обявява Отворена покана


Фондация “Отворени изкуства” обявява „Отворена покана“ за проектни предложения кандидатстващи за официалната програма на фестивала Нощ/Пловдив, 2016 (23 и 24 септември).

Тазгодишното дванайсето издание на Нощта ще включва традиционните вече програми Музеи и Галерии, Култура и Клуб, Град и Публични пространства и Малката Нощ. Новост за 2016 г. е възможността участници от Музеи и Галерии да се включат освен в първата вечер (23.09), и във втората вечер (24.09) на събитието.

Екипът на фестивала насърчава  утвърдени и начинаещи артисти, културни организации и артистични колективи да се включат в конкурса. Високо ще бъдат оценени проекти отговарящи на критериите за иновативност, привличане на нови аудитории, мултидисциплинарен подход.

Формулярите за кандидатстване са достъпни на сайта на фестивала, в меню Отворена покана.
Пак там са и Насоките за кандидатстване.

Крайният срок за прием на проектни предложения за нови участници е 18 април, а за традиционни – 9 май, 2016 г. 

Получените предложения ще бъдат разгледани и оценени от базовия организатор “Отворени изкуства”, като ще бъдат представени и на съорганизаторите на фестивала Фондация Америка за България и Община Пловдив.

Следете за новости в каналите на събитието:
website
Facebook
Tweeter

youtube
Flickr
Instagram


Общност от предимно не твърде обременени от журналистически навици ентусиасти, мотивирани от силната си пристрастеност към Нощните маршрути, оценили възможността за изява, за срещи с интересни хора и изживяването да усетят "Нощта отвътре".


© 2019 Open Arts Foundation, НОЩ/Пловдив - www.night.bg