„Teeth of Divine“ за пръв път в „Нощта” с концерт в „Найлона“


Едно от емблематичните заведения в Пловдив –„Найлона” за пореден път ще се включи в програмата на „Нощта”. Посетителите ще присъстват на електро – акустичен пърформанс на групата „Teeth of Divine“. За повече подробности се срещнахме с Боян Аврамов – един от членовете на групата.

Здравей, би ли се представил накратко.

Здравейте, аз съм Боян Аврамов, обожавам музиката и изкуството като цяло.

За пръв път ли ще участвате в „Нощта“? Какви са очакванията ви от фестивала?

През месец май участвах в “Европейската нощ на музеите” в София. Но като цяло за първи път ще имам възможността да свиря пред пловдивска аудитория. Надявам се да останат доволни от представянето ни. Ще има също така колаборации с различни артисти от Пловдив…

Какво представлява проектът „Teeth of Divine“? И защо се казва така? От колко човека се състои? Какви инструменти включва?

Опитвам се да се абстрахирам от дефиниране на проекта, като цяло се основава на експеримента и затова бягам от поставянето на определени рамки. Основно сме двама и използваме не само инструменти, но и различни предмети за генериране на звук. Името на проекта е взето от една песен на групата Earth.

Различава ли се „Teeth of Divine“ от досегашните ви изяви? Как мислите, че ще се възприеме от публиката?

Всеки един концерт на „Teeth of Divine” е различен сам по себе си. Идеята ми е, че за да се получи максимално необременена музика в днешно време, трябва преди всичко тя да е спонтанна и зависима основно от момента тук и сега. През годините съм се срещал с какви ли не  различни възприятия, така че се опитвам да се дистанцирам от очакванията и да се концентрирам върху самия концерт.

За видео на групата натиснете  тук!

 

21 СЕПТЕМВРИ

АРТ КЛУБ НАЙЛОНА

ул. „Г.Бенковски“ 8

20:00 – 21:00

Teeth of Divine“ – концерт на Боян Аврамов

За първи път в „Нощта“ ще се представи електро – акустичния пърформанс на Боян Аврамовзаедно с различни артисти от Пловдив. Музиката му е смесване на фолклор с похвати на експерименталното звучене, базирайки се на импровизация върху установени детайли.

19:00

Изложба на приятели на „Найлона“

Едно от емблематичните заведения в Пловдив –„Найлона” за пореден път ще се включи в програмата на „Нощта”. Посетителите ще присъстват на електро - акустичен пърформанс на групата „Teeth of Divine“. За повече подробности се срещнахме с Боян Аврамов – един от членовете на групата. Здравей, би ли се представил накратко. Здравейте, аз съм Боян Аврамов, обожавам музиката и изкуството като цяло. За пръв път ли ще участвате в „Нощта“? Какви са очакванията ви от фестивала? През месец май участвах в "Европейската нощ на музеите" в София. Но като цяло за първи път ще имам възможността да свиря пред пловдивска аудитория. Надявам се да останат доволни от представянето ни. Ще има също така колаборации с различни артисти от Пловдив... Какво представлява проектът „Teeth of Divine“? И защо се казва така? От колко човека се състои? Какви инструменти включва? Опитвам се да се абстрахирам от дефиниране на проекта, като цяло се основава на експеримента и затова бягам от поставянето на определени рамки. Основно сме двама и използваме не само инструменти, но и различни предмети за генериране на звук. Името на проекта е взето от една песен на групата Earth. Различава ли се „Teeth of Divine“ от досегашните ви изяви? Как мислите, че ще се възприеме от публиката? Всеки един концерт на „Teeth of Divine” е различен сам по себе си. Идеята ми е, че за да се получи максимално необременена музика в днешно време, трябва преди всичко тя да е спонтанна и зависима основно от момента тук и сега. През годините съм се срещал с какви ли не  различни възприятия, така че се опитвам да се дистанцирам от очакванията и да се концентрирам върху самия концерт. За видео на групата натиснете  тук!   21 СЕПТЕМВРИ АРТ КЛУБ НАЙЛОНА ул. „Г.Бенковски“ 8 20:00 – 21:00 „Teeth of Divine“ – концерт на Боян Аврамов За първи път в „Нощта“ ще се представи електро - акустичния пърформанс на Боян Аврамовзаедно с различни артисти от Пловдив. Музиката му е смесване на фолклор с похвати на експерименталното звучене, базирайки се на импровизация върху установени детайли. 19:00 Изложба на приятели на „Найлона“

User Rating: Be the first one !
0


© 2019 Open Arts Foundation, НОЩ/Пловдив - www.night.bg